Om oss

Poolarna Clean är ett väletablerat företag i städbranschen. Precis som vårt namn säger är vårt signum Poolarna Cleanning. I våra återkommande kundundersökningar kan vi glädja oss åt omdömen som: ”pålitliga, punktliga och flexibla”. Vi har funnits i cirka tio år och har nu fyrtiofem anställda. Ifall du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta våra arbetsledare.

Om koncernen

Poolarna Clean AB är en koncern som ägs av Skyddsprodukter Sverige AB. Koncernen omsätter mer än 350 milj. kr och städbolagen omsätter isig själva ca 70 milj. kr. Vi har ca 300 medarbetare och finns etablerade i hela sydvästra och mittersta Skåne med bas i Malmö , Lund, Landskrona , Helsingborg

Om Poolarna Clean

Poolarna Clean vänder sig mot företag och erbjuder bl a facility management, butiksstädning, fastighetsservice, fönsterputs, golvvård, kontorsstädning, mattvätt och tvättservice.

Vår styrka är att vi är stora, säkra och har referenser som kan skapa en trygg och kvalitetsstädning i ditt hem. Vi finns i Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Trelleborg med omnejd.

Våra medarbetare

Adisa Civic
Adisa Civic Operativ Chef 040-947 220 adisa@poolarnaclean.se
Sanela Solak
Sanela Solak Löne/administration ansvarig 040-947 220 sanela@poolarnaclean.se
Darko Mitrovic
Darko Mitrovic Teamledare 072-382 18 48 darko@poolarnaclean.se
Gordana Stanisic
Gordana Stanisic Teamledare 072-161 41 36 gordana@poolarnaclean.se
Poolarna Clean
© 2024 Poolarna Clean