Butiksstädning

En fräsch butik är ett måste för att presentera produkter på ett bra sätt. Med butiksstädning från oss kan ni vara trygga med att era produkter visas upp på bästa sätt.

Butiksstädning för bästa kundupplevelse

Vi erbjuder en högklassig butiksstädning samt hygien- och bakteriekontroller i syfte att ni som butik/butiker skall kunna skapa en fantastisk kundupplevelse i butik. Vi skräddarsyr vår butiksstädning helt efter era önskemål. Om ni önskar så erbjuder vi även en hållbar butiksstädning genom att vi arbetar kemikaliefritt och med produkter som har en så liten miljöpåverkan som möjligt.

När det passar för bästa städning i er butik

Hos oss får ni en skräddarsydd lösning med ett upplägg som anpassas utefter era behov och önskemål. Ni bestämmer själva vilken tid på dygnet och vilka dagar i veckan som ni vill att er butik ska städas. Ni bestämmer också vad som behöver städas och hur vi gemensamt uppnår bästa säkerhet för er butik.

I vårt butiksstäd ingår tvätt av entrémattor, fönsterputs, grovrengöring, polering av golvytor samt livsmedelshygien i form av rengöring av chark- och produktionsanläggningar. Ni får med andra ord allt! Därutöver rengör vi även samtliga ytor i butiken: allt från hyllor och kassor till städning av rulltrappor, höjdstädning samt att vi kan se till att det även är snyggt utanför er fastighet.

Pris för butiksstädning via offert

Är du intresserad av att få hjälp eller bara veta mer, tveka inte att kontakta oss via vårt formulär så ringer vi upp dig när det passar dig bäst. Helt kostandsfritt!

Mer än bara butiksstäd

Vi jobbar inte enbart för att ni ska få fräscha lokaler och en ren arbetsmiljö, utan även för att era kunder och personal skall få en trivsammare butiksmiljö. Vi erbjuder även lokalvård, fastighetsservice samt facility management (kontorsservice) som inkluderar tjänster såsom blomhantering, fruktkorgar, kaffeservice med mera.

Allt för att era kunder och personal skall må bra!

Namn(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vanliga frågor om butiksstädning

Vad ingår i städning av butik?

Vår butiksstädning inkluderar allt. Utöver rengöring av butikens samtliga ytor (allt från kassor och hyllor till rulltrappsstädning), ingår även bland annat fönsterputs, rengöring och polering av golvytor samt livsmedelshygien. Vi anpassar oss efter era behov och gör en gemensam plan som skapar nöjda kunder.

Vad kostar butiksstädning?

Kostnaden för att städa butikslokaler varierar från butik till butik. Priset beror dels på hur stor yta butiken är, men också på hur omfattande städning ni behöver samt hur ofta ni önskar få butiken städad. Vi skapar en eller flera förslag som ni kan ta ställning till och som ni efterhand kan justera efter bolagets behov av butiksstädning.

Kan ni städa efter butikstid?

Vi städar när våra kunder önskar och behöver att vi städar. Ibland efter dåligt väder och ofta efter butiken har stängt. Detta sker enligt överenskommelse med våra kunder.

Hur kan vi vara säkra att det inte sker stölder i vår butik av er personal?

Vi tar alltid ett utdrag ut brottsregistret på vår personal som skall säkerställa våra kunders säkerhet och dess tillgångar vid butiksstädning. Vi har även en försäkring som täcker eventuella skador och förluster för våra kunder. Om kunden så önskar så kan kunden vara med och välja sin önskade personal för städningen.
Poolarna Clean
© 2024 Poolarna Clean