Golvvård

Golvvård är viktigt för att skapa trivsamma lokaler och en bra arbetsplats. Oavsett om ni har en äldre fiskbensparkett eller moderna stengolv så kan vi hjälpa er med att hitta rätt rutiner som förlänger dess liv och ger ett bra intryck.

Börja där du står

Golv är en stor investering och fel skötsel kan leda till kostsamma renoveringar. Därför börjar vi alltid med ett verksamhetsbesök för att bättre förstå era behov.

Vi sätter upp en underhållsplan

När vi kommer på besök mäter vi upp golvytor, noterar materialtyp och skick. Baserat på detta tar vi fram en underhållsplan och offert för att ni ska få bästa möjliga underhåll och renlighet. Till varje uppdrag har vi med oss kraftfulla maskiner och relevant utrustning för att kunna göra ett grundligt och högkvalitativt arbete. Alla våra golvvårdare har speciell utbildning och god materialkunskap för att kunna utföra ett kvalitativt arbete. Anlitar du oss kan du vara säker på att dina golv kommer vara snygga och hålla länge.

Namn(Obligatoriskt)

Vanliga frågor om golvvård

Varför behöver man golvvård?

Den huvudsakliga anledningen till att våra kunder behöver få hjälp är att deras golv har blivit skadade på något sätt. Många av våra kunder är t.ex. kontor med många anställda vilket leder till att förslitningen på golvytorna blir hög. Andra kunder är fastighetsägare, som behöver hjälp med underhåll av golv i t.ex. entréer och trapphus.
En annan vanligt förekommande anledning är t.ex. att någon har tappat något i eller på golvet som har gett upphov till en skada. Det kan röra sig om t.ex. en fläck, ett hack eller en spricka.
Repor är också vanliga och dessa uppstår oftast då större föremål dras över golvet vid t.ex. ommöblering, flytt eller liknande.

Vilka typer av golv kan ni ta hand om / städa / rengöra?

– Textila golv – Heltäckningsmatta – mattvätt
– Trägolv

– Furugolv

– Parkettgolv

– Linoleumgolv

– Gummigolv

– Plastgolv

– Epoxigolv

– Klinkergolv

– Betonggolv

– Stengolv

Hur går golvvård till?

I regel så inleder vi alltid vården av dina golv med en grundlig maskinrengöring. Därefter gör vi behandlingarna, steg för steg. Därigenom återställer vi den slityta och finish som olika typer av golv, i olika miljöer, behöver ha för att bättre stå emot det dagliga slitage som de utsätts för.
Vi är alltid 2 st som arbetar med er golvyta för maximal säkerhet och effektivitet.

Har ni försäkring och kollektivavtal?

Vi har enbart certifierade och utbildade golvvårdare. Samtliga anställda omfattas av vårt kollektivavtal och är därigenom försäkrade. Vi har även en försäkring som täcker eventuella skador som uppkommer hos våra kunder.

Har ni allt som behövs för att utföra en effektiv golvvård?

Vi har all utrustning och material som behövs för att utföra arbetet med ett strålande resultat. Om det behövs köpas in material så konsulterar vi alltid kunden först innan eventuella inköp sker, om det sker utanför den överenskomna offerten/avtalet.

Vilka golvtjänster erbjuder ni?

Behandla golv
Djuprengöring textila golv
Bona golv
Lacka golv
Olja och vaxa golv
Slipa golv
Poolarna Clean
© 2023 Poolarna Clean